Hovedvirksomhet

Avdeling DETEKSJON er landets ledende leverandør av deteksjonsprodukter til det norske Security markedet, med mer enn 20 års erfaring i leveranse av gjennomlysningsmaskiner.  Vi er distributør av produkter fra ledende europeiske produsenter, som SMITHS DETECTION, CEIA, SECUSCAN og STI.

Hovedproduktene er gjennomlysningsmaskiner til kontroll av post og bagasje, og utstyr til sikkerhetskontroll på blant annet lufthavner. Vi utfører rådgivning, salg, installasjon, opplæring, og service.

Avdeling bagasjeløsninger, leverer sømløse self-service løsninger for passasjerer, som innsjekkingskiosker og bagdrop løsninger fra EMBROSS.

Avdeling AUTOMASJON utvikler, installerer, og supporterer styringssystemer for bagasjeanlegg og logistikkfunksjoner, blant annet til lufthavner og til postsorteringsanlegg.

Mest kjent er systemet BRAINS® for effektiv bagasjestyring på lufthavner.

 

Sentralt lokalisert

Vi har kontorer og serviceavdeling på Skedsmokorset, kun 20 minutter fra Oslo lufthavn.

 

Sensec gruppen

Vi har byttet navn fra Bertel O. Steen Airport Solutions AS til Sensec Solutions AS. Vi er nå et selskap i Sensec gruppen. www.sensec.se

Sensec Holding AB har kjøpt 100% av aksjene i Bertel O. Steen Airport Solutions AS.
Etter 25 år i Bertel O. Steen konsernet, er vi nå en del av det svenske Sensec konsernet.
Vi vil inngå i Sensec sin satsning på å bygge en sterk nordisk sikkerhetsleverandør.
Sammen vil Sensec og Bertel O. Steen Airport Solutions kunne tilby sine kunder førsteklasses produkter, løsninger og service. Videre har det vært viktig for Sensec å få tilgang til Bertel O. Steen Airport Solutions sin automasjonskompetanse og den teknologiske BRAINS-plattformen. Vi skifter navn våren 2021 til Sensec Solutions AS. Vi vil fremdeles være et norsk selskap, sentralt lokalisert i Oslo området.